Kvelden før kvelden

No har vi vaska gulvet og vi har børi ved....I alle fall har vi pyntet juletre, satt ut fuglenek og drukket gløgg. Lillemor fikk sette stjerna på toppen. Stige pluss pappa for å nå opp så treet ble da høyt nok - "bare" 3,60 høyt;)
Men staselig ble det og mor er såååå fornøyd!
Hovmesteren og grevinnen straks skal ha sitt årlige selskap. Snubler han i år som i fjor tro...? Om du ikke har tid til å sitte ned så kan du se den her når julefreden har senket seg:)


Nå legges pakkene under treet og julestrømpene fylles med julehefter og julegodt for små og store å våkne til på julemorgen. Et bilde fra noen år siden men lillemor ville også hjelpe nissen må vite...Maria Menas julesang "Home for Christmas" er noe av det vakreste jeg vet, så jeg lar deg gå inn i julen med henne.
I morgen tidlig er vi i gang med alle tradisjoner som hører julemorgenen til; Disney, Askepott og tre nøtter og etter hvert julegrøt hos hyttenaboer:) Litt sånn Wham - for oss som husker den fra 80 -tallet - blir ikke jul utenSov godt - om du klarer og en riktig God Jul til deg fra meg!

Ps. ingen klemming på pakker;)


Stor juleklem fra

Frk. Blidensol

Kommentarer

Populære innlegg