Litt mer fra kongens by...


God morgen god morgen:) Ett siste lite blikk på København for denne gang. Har børstet støv av kameraet og knipset i vei på stort og smått mens jeg ventet på at mannen skulle bli ferdig på kurs. Tenkt at også hærverk (les grafitti:) ) kan være vakkert...
Lot meg fasinere av syklistene. Alle norske syklister burde bli sendt på sykkelkurs i Danmark, og du Rita; sånn skal sykkelfelt merkes!!!
Vakre nakne trær gir vakre silluetter i gatene
og vakker gatebelysning - hvem hadde ikke drept for å få tak i en slik lampe...Måtte humre litt i skjegget da jeg oppdaget at selv Dronningen av Danmark handler på IKEA; Maskros fra PS kolleksjonen. Finanskrise eller Dronningens design interesse....?
Søte butikker og juledekorasjoner som man har lyst til å pakke ned i kofferten. Tenk at så enkelt kan være så fint...? Inspirasjonen tar jo heldigvis ikke stor plass så den fikk bli med:)
Gamle bankbokser og skilt bokstaver fikk ikke plass, men ett par julegaver ble med hjem herfra:)


Lyst på en nytt skjørt til jul? Om ikke pent, så i alle fall en statement:)
Over en god kopp kaffe på Strøget fikk man jo også tid til å se over på butikker man absolutt bør holde seg ute fra. Sukk....


Ut og få en pannekake i stedet for:)
Koselige Nyhavn
med nydelig mat...nammmm:)
Har du ikke tid til å sitte ned, kan du jo smake de nydelige champignonene kokt i timesvis i fløte...eller hva med litt hjemmelaget baconsvor..?
Så kan du toppe det hele med denne desserten - mine favoritter kombinert; sukkertøy, vesker og sko! Blir ikke bedre enn det!!!
Nå skal det jules her på hytta - det blir sikkert en liten titt utpå kvelden når julefreden har senket seg. Til så lenge - kos deg på denne lille juleaften.
Kommentarer

Populære innlegg