Aid in Action

Om du så NRK Dagsrevyen i kveld fikk du muligens med deg innslaget om Aid in Action


Aid in Action er et initiativ fra medisinstudent Anne Lise Hübert (23), som etter en reise i Kenya i 2008, bestemte seg for å hjelpe en landsby rammet av hungersnød.


Under veis har hun fått støtte fra blandt annet kronprinsparet via Global ShapersSiden har hun fått gjennomført flere bistandsprosjekter som har bedret livet for tusenvis av mennsker i Kenya og Tanzania.
Aid in Action hjelper folk i Afrika å komme seg ut av fattigdom. Alle pengene som samles inn går direkte til formålet. Mottoet til Anne Lise er "1 krone inn - 1 krone ut" og takket være bruk av sosiale media og frivillig engasjement funker det!I tillegg til blandt annet å skaffe vann, bygge barnehjem, samt sørge for utdanningssponsorer, sørger de også for å bidra til at menneskene kan forsørge seg selv gjennom handel. Ta en titt innom nettbutikken Morembo, som selger flotte smykker, vesker og kurver.


Dersom man ønsker å høre mer om Anne Lise og hennes organisasjon kan man booke henne til et foredragEller du kan lese mer Facebook siden Aid in Action eller organisasjonens hjemmeside


Ønsker deg en fin kveld!


 

Kommentarer

Populære innlegg