Memory lane...

En liten snartur ned "memory lane" til middag i dag☺ Butikken bugner jo av lekker paprika i flotte fargerfoto: nrkMammsen var veeeeldig spenstig på matfronten, så vi var tidlig ute med det meste av 80-tallets nye matretter. Husker paprika som noe som var veldig dyrt, så når det var sesong pleide mammsen å hamstre og kjøkkenbenken bugnet av denne flotte grønsaken! Kuttet opp i alle fasonger ble den fryst ned så vi hadde resten av året, men noen sparte hun for å lage fylte paprika. Nammmmmm♥ Dette er ikke mammas oppskrift, men smaker sikkert nydelig. Bruk rett og slett det du liker - eller det du har!

Var du forresten klar over at paprika er en frukt i botanisk forstand - ikke en grønnsak? Capsicum annuum eller paprika som vi kjenner den som,inneholder masse A- & C- vitaminer.Den røde inneholder tre ganger så mye C-vitaminer som appelsin, så neste gang du er forkjølet eller brygger på noe - knask i deg en rød paprika:) Paprika inneholder også masse mineraler og fiber og best av alt - den er utrolig kalorifattig!
Håper du nå har middagsinspirasjon til i morgen når du skal kose deg med "Hver gang vi møtes" på TV2. Det er Morten Abel som skal hylles i denne gangen, og for de som husker var han stor på 80-tallet med bandet Mods og denne landeplagen her fra -81: 

Om du ikke har lyst på rød paprika så kanskje du har lyst på disse - det har i alle fall jeg♥♥♥Ha en fin fin fredagskveld!Kommentarer

Populære innlegg