En reise til Baskerland

Kalde Trondheim har fått sin egen lille bit av Baskerland med det forholdsvis nye tilskuddet på restaurant stammen; San Sebastian Tapas & Vinbar. Barnesykdommene har forsvunnet fra sist sommer og tilbake står en smaksrik opplevelse mesterlig dirigert av Chef Behrus.


Chef Berus har nylig vært på en inspirerende reise til nettopp San Sebastian. For de som er på Facebook kan man gå inn på siden og lese hans reisebrev. Man kan forstå at han ble inspirert...

Med følge av norges yngste vinkelner; Erik Strugstad, fikk vi servert nydelige smakskombinasjoner gjennom kvelden og hva er vel bedre å starte med enn en forfriskende Cava? Etter det ble det bare bedre og bedre...
Gledelige nyheter - San Sebastian åpner i løpet av mars en ny avdeling nede på Solsiden! Med en mezzanin i andre etage som rommer ca. 50 er det god plass til å samle venner og kjente til en hyggelig aften!
Erik følger med på lasset og kan lose gjester gjennom en vinsmakingsaften om man ønsker det. Gjør deg klar for hans mantra  "se - lukt - smak". Gutten vet helt klart hva han snakker om og kan sine viner. Nå lar jeg meg inspirere av bilder med god mat til kvelden - kanskje Chef Behrus kan diske opp litt catering til en sulten stakkar:) 


☆Ønsker dere alle en riktig god helg!Kommentarer

Populære innlegg